Tankesmedjan Unga tankar om musik (UTOM) söker en producent med en stark vilja att påverka och förbättra musiklivet.

Vi söker en person som har ett självständigt driv och god förmåga att skapa förutsättningar för samtal, konstnärlig verksamhet och opinionsbildande arbete. Arbetet kommer att bestå av allt från att leda högskoleseminarier och driva utåtriktade projekt till att hålla kontakt med tankesmedjans medlemmar samt att tillsammans med verksamhetsledaren och ordföranden planera och genomföra UTOM:s medlemsmöten.

Som producent för UTOM arbetar du i tätt samarbete med verksamhetsledaren, driver större och mindre projekt och processer inom ramen för UTOM:s arbete. Producenten sammanställer även tillsammans med verksamhetsledaren UTOM:s protokoll och hanterar delar av verksamhetens ekonomi samt arbetar med hemsida, sociala medier och att dokumentera verksamheten.

Din roll som producent innebär också att leda, koordinera, kommunicera och löpande stämma av olika delar i UTOM:s verksamhet och på så sätt utgöra en samordnande funktion. Det är din uppgift att få alla delar att fungera tillsammans samt att tillse att inget faller bort. Du ska tillsammans med verksamhetsledaren tillgodose att uppställda mål nås vad gäller innehåll, kvalitet, ekonomi och tidsplan.

Vi söker dig som gillar att ha ansvar och har erfarenhet inom produktions- och projektledning inom kultur-, politik- och/eller samhällssektorn. Kännedom om kulturpolitik och hur den påverkar scenkonsten, kulturlivet och samhället i stort är meriterande. Du bör ha fördjupad kunskap om musik.

Du har ett gott ordningssinne och kan göra egna prioriteringar i ditt arbete även under högt tempo. Du har en god förmåga att hålla flera parallella uppdrag i gång samtidigt. Arbetet innebär många sociala kontakter, varför det är av stor vikt att du trivs i mötet med människor. UTOM befinner sig i en mycket expansiv utvecklingsfas, vilket innebär att du som producent har stora möjligheter att sätta din prägel på hur tankesmedjan kan se ut i framtiden.

Tjänsten är en heltidsanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsplatsen är förlagd i Kungl. Musikaliska akademiens vackra lokaler på Blasieholmstorg i Stockholm.  Sista ansökningsdag är den 20 juni 2019. Intervjuer sker löpande under perioden.

Välkommen att mejla din ansökan med CV samt ett kärnfullt personligt brev till:
max.lake@ungatankarommusik.se

För upplysningar om tjänsten:
Max Låke, verksamhetsledare 0730-384159
Noomi Hedlund, ordförande 0704-566957