TANKESMEDJEPRODUCENT SÖKES!

Tankesmedjan Unga tankar om musik (UTOM) söker en producent med en stark vilja att påverka och förbättra musiklivet.

Vi söker en person som har ett självständigt driv och god förmåga att skapa förutsättningar för samtal, konstnärlig verksamhet och opinionsbildande arbete. Arbetet kommer att bestå av allt från att driva utåtriktade projekt till att hålla kontakt med tankesmedjans medlemmar samt att leda högskoleseminarier och tillsammans med verksamhetsledaren och ordföranden planera och genomföra UTOM:s medlemsmöten.

Som producent för UTOM arbetar du i tätt samarbete med verksamhetsledaren, driver större och mindre projekt och processer inom ramen för UTOM:s arbete. Producenten sammanställer även tillsammans med verksamhetsledaren UTOM:s protokoll och administrerar delar av verksamhetens ekonomi, bokningar samt arbetar med sociala medier och att dokumentera verksamheten.

Tjänsten består till stor del av ett utåtriktat arbete där det ingår att skapa och upprätthålla ett brett kontaktnät, både inom musiklivet, kulturområdet och politiken. UTOM befinner sig i en mycket expansiv utvecklingsfas, vilket innebär att du som producent har stora möjligheter att sätta din prägel på hur tankesmedjan kan se ut i framtiden.

Tjänsten är på 60% med möjlighet till utökning. Arbetstiden är flexibel och avtalas med verksamhetsledaren.
Tillträde omgående (eller senast under november 2018)
Arbetsplatsen är förlagd till Kungl. Musikaliska akademiens vackra lokaler på Blasieholmstorg i Stockholm.

Läs mer om UTOM HÄR

Skicka din ansökan med ett personligt brev och ett CV till max.lake@ungatankarommusik.se

Sista ansökningsdag 20 september

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till:
Max Låke, verksamhetsledare
08-407 18 07 eller 0730-384159